Kort om oss

Dreyer Bolig AS leier ut egne boligeiendommer til bedrifts- og privatmarkedet. Våre eiendommer ligger hovedsakelig i Stavangers mest sentrale og etterspurte boområder.

Vi tilbyr et bredt spekter utleieboliger, med hovedvekt på nyere sentrumsnære leiligheter.

Med vår erfaring, kompetanse, markedskunnskap og sterke økonomiske ryggrad, tilbyr vi profesjonell boligutleie og langsiktige kunderelasjoner.

Våre eiere

Camar Eiendom AS ble etablert i 2010 av John Arild og Ole Ertvaag gjennom familieselskapene Camar AS og Eføy Investering AS. Selskapet er et solid og fullverdig eiendomsselskap som investerer, eier, drifter og utvikler eiendom. Eiendommene ligger primært i Stavanger-regionen, hvor bydelen Hinna Park og flere profilerte bygg i Stavanger sentrum er hovedelementer i porteføljen.

K2 Bolig ble etablert i 2016 med en målsetting om å bli en betydelig boligutvikler i Stavangerregionen. Selskapet har utspring fra K2 Stavanger AS, som ble etablert i 2009. Bak selskapene står lokale eiendomsutviklere med lang erfaring fra eiendomsbransjen.

AMLES Invest AS ble etablert i 2005 og eies av Ole Morten Dreyer med familie. Selskapet investerer i eiendom, primært boligeiendom for utleie og salg.